Pihlgren&Ritola - suomalaista tapettiperinnettä

Pihlgren ja Ritola Oy valmistaa aitoja paperitapetteja, joissa perinne ja design kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Tapettimme ovat suomalainen, luonnollinen ja ajaton vaihtoehto kaikille, jotka etsivät sisustukseensa sitä jotain - tarkkaan mietittyjä designmalleja, tietyn aikakauden tyyliä tai tunnelmaa. Suosi siis kotimaista työtä ja valitse perinnetapetti.

Tapettien valmistuksessa käytetään edelleen samaa, liimaväreihin perustuvaa rotaatiopainomenetelmää kuin tehtaan alkuaikoina. Tällä perinteisellä menetelmällä syntyvät tapeteillemme tunnusomaiset pehmeät värit, elävä painojälki ja kaunis himmeä pinta. Mallistossa on kattava valikoima eri aikakausien ja tyylisuuntien tapetteja, jotka soveltuvat niin korjauskohteisiin kuin uusiinkin rakennuksiin.

Ensimmäinen Pihlgren ja Ritola Osakeyhtiön tapettimallisto näki päivänvalon vuonna 1930. Pihlgren ja Ritola Osakeyhtiön tapettimallit ja käsityövaltaiset tuotantomenetelmät ovat elävää kulttuuriperintöä, jonka säilymistä haluamme omalta osaltamme edistää.

 

Ota yhteyttä

X