PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Olohuoneen tapetit

Olohuone on kodin sielu. Olohuone on paikka, missä perhe ja ystävät kokoontuvat yhteen, nautitaan omasta rauhasta – paikka, missä on mukava olla, iloita, ajatella , tunnelmoida ja nauttia olosta. Siksi olohuoneen tapetin valintaan kannattaakin panostaa. Olohuoneen tapetti voi olla tyyliltään hillitty, värikäs, romanttinen, energisoiva, tunnelmallinen, klassinen tai moderni.

Miten valita tapetti olohuoneeseen?

Lähde miettimään tunnelmaa, jonka tähän kodin keskipisteeseen haluat virittää. Millainen olohuoneen tapetti tukee haluttua ilmettä? Mitä pysyviä elementtejä Sinulla on – lattiamateriaali, kattomateriaali, huonekalut, valaisimet, matot ja muut sinulle tärkeät sisustusesineet toimivat hyvinä neuvonantajina. Usein sellaisia kun jo tapettia vaihdettaessa on. Ja hyvä niin. Kerroksellisuus, tietty rouheus tekee sisustuksesta yksilöllistä ja eklektisyys on kodikasta. Olohuoneessa tapetti voi olla tehostetapetti yhdellä seinällä, mutta usein sohva-televisio kulmaus toimii paremmin kun tapetin asentaa olohuoneen kahdelle seinälle. Kulmatapetointi luo tilan tilaan.  Pienikuvioinen tapetti pienentää tilaa, isokuvioinen tapetti suurentaa sitä. Pystyraitainen tapetti kohottaa huonekorkeuden tuntua, vaakaraitatapetti leventää seinää. Tumma tapetti peräseinällä tuo seinän lähemmäs.

Olohuoneen tapetti voi olla rohkea

Koska olohuoneen tapetti on vaate koko kodin tärkeimmälle tilalle, on tärkeää, että se kertoo Sinusta. Olohuoneeseen valittu tapetti voi olla hillitty ja tyylikäs, mutta kannattaako elämän keskeinen tila jättää odottamaan harvoin käyviä vieraita. Jos tapetti jättää tilan kylmäksi, voisi sitä verrata tilanteeseen, jossa niitä kauneimpia vaatteita säilyttää vaatehuoneessa käyttämättä niitä koskaan. Sinä päätät millaisen olohuoneen tapetin valitset ja mikä sopii parhaiten Sinun tyyliisi, kotiisi ja elämäntilanteeseesi.

Tilaa tapetti olohuoneeseen helposti verkkokaupasta

Koska tapetti on niin paljon enemmän kuin nettikuva siitä koskaan voi kertoa, suosittelemme tilaamaan mallipalan tekstuurin ja värin toteamista varten. Jos tarvitset tapettivinkkejä, apuja tai neuvoa päätöksen tueksi tai tekemiseksi, ota meihin yhteyttä ja löydä unelmiesi olohuoneen tapetti. Käytä tyyli- väri- ja teemasuodattimia ja testaa tapettia myös virtuaaliseinillä nähdäksesi miten kuvio toistuu olohuoneen seinällä. Harmillista kyllä tapetti ei koskaan saa valokuvissa täyttä oikeutta vaan vasta oikeassa ympäristössä oikealla seinällä se näyttää todellisen luonteensa.

Ota yhteyttä

X