PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Mustavalkoiset, mustat ja harmaat tapetit

Mustavalkoiset tapetit löydät tietysti meidän valikoimistamme

Mustavalkoinen tapetti tarjoaa ajatonta tyyliä. Jos taas ihmisen sanotaan olevan mustavalkoinen, tiedämme mitä se tarkoittaa. Se on kuin yang ja jing. Sisustuksessa mustavalkoisuus on monen sisustajan kestosuosikki. Mustavalkoisuus on ajatonta ja siihen yhdistyy usein eri harmaan sävyjä. Harmaa koetaan tavallaan värittömäksi, mutta tapetti-ihmisenä voi todeta, että se on erittäin hankala ja monisävyinen väri. Harmaa voi olla lila, sininen, vihreä, ruskea ja sen oikean harmaan sävyn löytäminen saattaa aiheuttaa samanvärisiä hiuksia. Mustavalkoiset tapetit ovat usein graafisia, maskuliinisia ja niillä tila saa ryhtiä. Mustavalkoinen raita on rohkea, klassinen valinta.

Mustavalkoista tapettia, modernia tyyliä

Suurin osa mustavalkoisista tapeteista on tyyliltään moderneja. Niiden minimalismi ja muotokieli toimii nykyaikaisessa sisustuksessa. Myös mustavalkoinen ornamenttitapetti voi tuoda moderniin sisustukseen kaivattua pehmeyttä, vaikka väriteema pysyy tuttuna. Harmaat tapetit sen sijaan ovat muoto- ja designkieleltään moninaisempia. Harmaissa tapeteissa löytyy eri tyylisuuntia klassisesta romanttiseen.

Mustavalkoinen tapetti luo ryhdikkään taustan sisustukselle ja siihen on helppo yhdistellä paitsi mustaa ja valkoista, myös pirteitä tehostevärejä, esimerkiksi keltaista, esineisiin.

Tilaa mustavalkoinen tapetti verkkokaupastamme helposti

Koska tapetti – mustavalkoinenkin – on niin paljon enemmän kuin nettikuva siitä koskaan voi kertoa, suosittelemme tilaamaan mallipalan tekstuurin ja värin toteamista varten. Jos tarvitset tapettivinkkejä, apuja tai neuvoa päätöksen tueksi tai tekemiseksi, ota meihin yhteyttä ja löydä unelmiesi lastentapetti. Käytä mustavalkoiset tapetit-suodatinta, löydä omat suosikkisi  ja testaa tapettia myös virtuaaliseinillä nähdäksesi miten kuvio toistuu seinällä. Harmillista kyllä tapetti ei koskaan saa valokuvissa täyttä oikeutta vaan vasta oikeassa ympäristössä oikealla seinällä se näyttää todellisen luonteensa.

 

Vaikket olisi mustavalkoinen, voit valita mustavalkoisen tapetin!

Ota yhteyttä

X