PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Maanläheiset boheemit tapetit

Vaikka sisustuksessa on nykyään aikaisempaa hankalampaa tunnistaa megatrendejä, maanläheiset värit, ekologiset materiaalit, luonnollisuus, vintage-esineet, hyggeily, bohohenki ovat sellainen nyt. Maanläheiset värit sopivat usein erittäin hyvin toisiinsa ja siksi niitä on helppo käyttää. Maanläheiset tapetit luovat upean taustan tälle sisustukselle. Murretut vihreän, sinisen, pellavan ja etenkin syksyyn sopivan upean terrakotan sävyt luovat lämmintä tunnelmaa, unohtamatta vaalean puuterisia sävyjä, murrettuja harmaita, sekä erilaisia ruskeita.

Miksi maanläheiset sävyt tapeteissa ovat suosittuja juuri nyt?

Maailman myllertäessä ympärillä epävarmana, ihmiset viihtyvät kotona. Kodista halutaan tehdä lämmin ja viihtyisä; turvapaikka, johon maailman murheilta ja myrskyiltä on hyvä suojautua. Arki soljuu eteenpäin, mutta kotona ehtii pysähtyä, hengittää ja nauttia. Se millaisessa ympäristössä sen tekee, on merkityksellistä. Kodin merkitys kasvaa ja harmoninen ympäristö on tavoittelemisen arvoinen. Halutaan rauhoittua ja vähentää nykyteknologian aiheuttamaa stressiä.

Maanläheiset värit tapeteissa tuovat lämpöä ja kodikkuutta – siinä niiden suosion salaisuus. Bohotapetit esimerkiksi Eijffinger  mallistoista Terra ( Maa)  ja Oasis ( Turvapaikka )  edustavat tätä tyylisuuntaa. Niiden upeat yksiväriset tekstuurit ovat kaikkea muuta kuin yksivärisiä. Tutustu ja ihastu!

Maanläheiset tapetti verkkokaupasta helposti

Koska tapetti on niin paljon enemmän kuin nettikuva siitä koskaan voi kertoa, suosittelemme tilaamaan mallipalan tekstuurin ja värin toteamista varten. Jos tarvitset tapettivinkkejä, apuja tai neuvoa päätöksen tueksi tai tekemiseksi, ota meihin yhteyttä ja löydä unelmiesi lastentapetti. Käytä väri-suodatinta, löydä omat suosikkisi  ja testaa tapettia myös virtuaaliseinillä nähdäksesi miten kuvio toistuu seinällä. Harmillista kyllä tapetti ei koskaan saa valokuvissa täyttä oikeutta vaan vasta oikeassa ympäristössä oikealla seinällä se näyttää todellisen luonteensa.

 

Ole luonnollinen – valitse maanläheinen, boheemi tapetti!

Ota yhteyttä

X