PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Yksiväriset tapetit

Tapettivalikoimastamme löytyy upeita yksivärisiä tapetteja. Tapetti on monimuotoinen sisustusmateriaali. Vaikka pinta on yksivärinen ilman kuvioita, tapetin pinta, tekstuuri, lämpö, tunnelma tuo tilaan aivan erilaista tunnelmaa kuin maali koskaan pystyy.

Yksivärinen tapetti ei ole tylsä

Monet sisustajat haluavat tilaan ajatonta, rauhallista tunnelmaa ilman kuvioita. Yksivärinen tapetti parantaa tilan akustiikkaa, tekee tunnelmaa ja luo kodikkaan fiiliksen. Mahtava valikoima erilaisia pintoja, kiiltoa, pellavaista pintaa, retromaista taustaa tai täysin yksiväristä minimalistisen pinnan ystävälle. Tapetti on paras tausta tauluille, kalusteille ja kodin esineille. Yksivärinen tapetti kuulostaa terminä tylsältä, mutta tilattuasi mallipalat tulet varmasti yllättymään. Tapetti on monien mahdollisuuksien materiaali, vaikka yksivärisenä.

Onko yksivärisen tapetin asennus vaikeaa?

Kuten kaikkien, myös yksiväristen tapettien, asennuksessa on hyvä ottaa malttia ja noudattaa asennusohjeita huolellisesti. Tummien yksiväristen tapettien asennuksessa on hyvä maalata seinä ainakin saumojen kohdalta tapetin värillä. Näin vältetään saumojen näkyminen lopputuloksessa.

Tutustu yksiväristen tapettien maailmaan ja ylläty positiivisesti!

Ota yhteyttä

X