KAUNEUTTA KOTIISI

Kukkatapetit

Kukalliset tapetit ovat tärkeä osa tapettiperinnettä. Kukkatapetit ovat kestäneet aikaa ja ilmentäneet aina oman aikansa tyyliä. Kukkatapetit voivat olla moderneja, minimalistisia, runsaita, maalaisromanttisia, perinteisiä, romanttisia, klassisia tai naivistisia. Ruusutapetit, magnoliatapetit, kielotapetit, niittykukkatapetit ja modernit kukkatapetit – kaikkia löytyy.

Millaiseen tunnelmaan kukkatapetti sopii?

Jo laulussa sanotaan, että hyvä elämä on ruusuilla tanssimasta. Ehkä ei ihan sitä aina kuitenkaan, mutta kukat edustavat syntyä, kevättä, kesää ja kaikkea kaunista elämässä. Niillä kerrotaan tunteista ja ilmaistaan myötätuntoa. Näitä tarvitaan myös kodinsisustuksessa. Runsas kukkatapetti toimii kauniina showstopperina myös minimalistisessa sisustuksessa.

Kukkatapettien värit ja kuosit

Usein kukkatapetit ovat värimaailmaltaan runsaita, mutta myös rauhallisia kukkatapetteja löytyy. Jos kukka kuvioina miellyttää, on tarjolla myös vaaleita, väriä värillä -malleja, joissa kukka on vain taustalla. Perinteinen kukkatapetti oli usein kuvioiltaan pieni. Pieniä kukkia paljon yltympäriinsä antaa kauempaa katsoen liki yksivärisen vaikutelman. Seinällä tapahtuu, mutta vasta läheltä näet mitä. Isot kukat isontavat tilaa ja niitä ei tule jännittää. Rohkeat isot kukkakuosit jännittävissä väreissä ovat viime vuosina nousseet suureen suosioon. Pidät sitten pienikuvioisesta kukkatapetista tai isoja kukkia sisältävistä tapeteista, erilaisia vaihtoehtoja riittää. Sinä valitset.

Anna seinien kukkia – ikuisen kevään tuntua kotiin kukkatapetilla!

Ota yhteyttä

X