PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Työhuoneen tapetit

Koti voi usealle meistä olla myös työpaikka. Etätyö lisääntyy ja moni tekee töitä kodissa ja tällöin työlle on oma paikkansa; työhuone tai työpiste. Työhuoneen tärkein ominaisuus on toki rauha ja ergonomia, mutta työhuoneen tapetti voi tuoda tilaan omaa energisoivaa tai rauhoittavaa tunnelmaa. Usein erillinen työhuone toimii myös vierashuoneena. Siksi sopivan työhuoneen tapetin valintaan kannattaakin panostaa hieman. 

Millaiset kuosit sopivat työhuoneen tapettiin?

Työhuoneen tapetti voi olla millainen vain. Usein työhuoneeseen halutaan tapetti, joka on tunnelmaltaan hieman maskuliininen, väreiltään harmoninen ja tehokas. Liian unelias työhuone ei kannusta parhaisiin aikaansaannoksiin. Kuten muussakin tapettivalinnassa on hyvä lähteä etsimään oikeaa tapettikuosia ja tapettiväriä, miettimällä mitä kalustetta huoneeseen tulee ja onko huoneella muukin funktio työn tekemisen lisäksi. Erilaiset karttatapetit ovat suosittuja työhuoneissa ja niitä löytyy Tapettitaivaan valikoimista runsaasti. Rauhoittavat luontokuviot toimivat myös hyvin työtiloissa erityisesti silloin kun tilaa käytetään myös vierashuoneena. Työhuoneen tapettien kuvio voi myös kertoa käyttäjänsä harrastuksesta. Olet sitten hevosihminen, koiraihminen, golffari, urheilija – kaikille löytyy omat teematapettinsa.

Verkkokaupastamme työhuoneen tapetit jokaiseen makuun

Koska myös työhuoneen tapetti on niin paljon enemmän kuin nettikuva siitä koskaan voi kertoa, suosittelemme tilaamaan mallipalan tekstuurin ja värin toteamista varten. Jos tarvitset tapettivinkkejä, apuja tai neuvoa päätöksen tueksi tai tekemiseksi, ota meihin yhteyttä ja löydä unelmiesi työhuoneen tapetti. Käytä tyyli- väri- ja teemasuodattimia ja testaa tapettia myös virtuaaliseinillä nähdäksesi miten kuvio toistuu seinällä. Harmillista kyllä tapetti ei koskaan saa valokuvissa täyttä oikeutta vaan vasta oikeassa ympäristössä oikealla seinällä se näyttää todellisen luonteensa.

Ota yhteyttä

X