LUOTETTAVA SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA

Tehostetapetti

Meistä tapetti on aina tehoste, koska se tehostaa ja tunnelmoi tilaa. Varsinainen tehostetapetti kuitenkin terminä tarkoittaa yhdelle seinälle, kahdelle seinälle  tai seinän pätkälle asennettavaa muista seinistä poikkeavaa tehostetapettia. Kuvatapetti toimii usein yhden seinän tehostetapettina, vaikka valikoimissamme on useita mahtavia toistuvakuvioisia kuvatapetteja, joita voi budjetin kestäessä asentaa huoneen jokaiselle seinälle.

Millainen on hyvä tehostetapetti?

Jo nimi kertoo, että tehostetapetin pitää tehostaa. Sen pitää erottua, energisoida ja korostaa juuri sitä seinää, jolle se on valittu. Himmeästi muista seinistä erottuva tapetti voi toki sekin toimia sisustuksen kruununa, mutta usein tehostetapetti poikkeaa huoneen muista seinistä. Hyvä vinkki valintaan on kuitenkin se, että tehostetapetin pitäisi jollain lailla kiinnittyä tilan muiden seinien väriin. Täysin toisistaan poikkeavat seinät saattavat tehdä tilasta rikkinäisen ( täysin erivärinen tapetti valkoisten seinien parina ) ja tehostevaikutus jää irralliseksi. Mikäli poikkeavassa tehostetapetissa on pieniä vivahteita, jotka ikään kuin ottavat kiinni tilan muiden seinien väristä, tunnelmasta tulee harmonisempi ja yhteneväisempi.

Joka huoneeseen tehostetapetti?

Jokainen tekee kotinsa itselleen, eikä ole oikeaa tai väärää tapaa. Emme kuitenkaan malta olla kirjoittamatta tähän sitä, että kannattaa miettiä laittaako jokaiseen kodin huoneeseen näitä tehostetapetteja. Ehkä pari tilaa toimii tehostetapeteilla, mutta ihan jokaista kodin huonetta ei kannata tehostetapetoida. On tasapainoisempaa tapetoida joku huone kokonaan.

Tehostetapetit verkkokaupasta helposti

Tapettitaivaan valikoimista löytyy tehostetapetteja sekä tapetti- että kuvatapettiosioista. Käytä tyyli- väri- ja teemasuodattimia ja testaa tapettia myös virtuaaliseinillä nähdäksesi miten kuvio toistuu seinällä. Kuvatapeteista ei ole saatavilla mallipaloja, mutta mikäli Sinua mietityttää joku kuosi tai sen väri tai toistettavuus ota meihin yhteyttä. Pyrimme aina auttamaan parhaan kykymme mukaan.  Harmillista kyllä tapetti ei koskaan saa valokuvissa täyttä oikeutta vaan vasta oikeassa ympäristössä oikealla seinällä se näyttää todellisen luonteensa ja tehonsa.

Tehostetapetin pitää nimensä mukaisesti tehostaa!

Ota yhteyttä

X